Home » , » Bol: Mali grad VALLUM / Festival dječjeg stvaralaštva

Bol: Mali grad VALLUM / Festival dječjeg stvaralaštva

Objavio: BračOnline | 21.8.17 |

Mali grad VALLUM / Festival dječjeg stvaralaštva - Bol slike otok Brač Online
Mali grad VALLUM / Festival dječjeg stvaralaštva - Bol, teatrin Dva ferala - 21.08.2017., 19h.

U sklopu suradnje Festivala dječjeg stvaralaštva Mali Grad glumca Kristijana Ugrine i Centra za kulturu Bol u novom zajedničkom projektu od prošle godine - Mali grad VALLUM, odigrat će se u Bolu čak tri kratke dječje predstave i to Pepeljuga, Mala sirena i Trnoružac te prikazati film FAROSEJA, a sve u izvedbi bolske i hvarske djece - polaznika radionica Malog Grada.

Ulaz na predstavu je slobodan. Predstavama se završavaju ovogodišnje dječje radionice u Bolu i na Hvaru. Radionice su namijenjene djeci osnovnoškolskog uzrasta, i spajaju literarno, likovno i filmsko stvaralaštvo. Festival dječjeg stvaralaštva djeluje na dvije razine. Prva razina su radionice, a druga gotove predstave. Posljednjih godina u Bolu smo gledali gostujuće predstave djece polaznika radionica na Hvaru kao i sličnih projekata s kopna.
Podjelite na:

Brački web

- BracOnline.COM.HR - Otok-Brac.INFO - OtokBrac.COM - Moj-Otok.COM - Bracinfo.COM - Otok-Brac.HR - VisitBrac.COM - Zaklada-Brac.HR - Boljani.INFO - Postira.HR - Selca.HR - Bol.HR - Sutivan.HR - Pucisca.HR - Nerezisca.HR - Opcina-Postira.HR - OpcinaMilna.HR - VisitSutivan.COM - Touristboard-Selca.COM - Airport-Brac.HR - BestofBrac.COM - BolInfo.HR -

Pratite nas

Google prevoditelj

Facebook stranica