Root » , » Bol: Mali grad VALLUM / Festival dječjeg stvaralaštva

Bol: Mali grad VALLUM / Festival dječjeg stvaralaštva

Objavio: BracOnline | 21. 08. 2017.

Mali grad VALLUM / Festival dječjeg stvaralaštva - Bol slike otok Brač Online
Mali grad VALLUM / Festival dječjeg stvaralaštva - Bol, teatrin Dva ferala - 21.08.2017., 19h.

U sklopu suradnje Festivala dječjeg stvaralaštva Mali Grad glumca Kristijana Ugrine i Centra za kulturu Bol u novom zajedničkom projektu od prošle godine - Mali grad VALLUM, odigrat će se u Bolu čak tri kratke dječje predstave i to Pepeljuga, Mala sirena i Trnoružac te prikazati film FAROSEJA, a sve u izvedbi bolske i hvarske djece - polaznika radionica Malog Grada.

Ulaz na predstavu je slobodan. Predstavama se završavaju ovogodišnje dječje radionice u Bolu i na Hvaru. Radionice su namijenjene djeci osnovnoškolskog uzrasta, i spajaju literarno, likovno i filmsko stvaralaštvo. Festival dječjeg stvaralaštva djeluje na dvije razine. Prva razina su radionice, a druga gotove predstave. Posljednjih godina u Bolu smo gledali gostujuće predstave djece polaznika radionica na Hvaru kao i sličnih projekata s kopna.

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -