Root » , » TRAGEDIJA U POSTIRIMA: U moru smrtno stradao mladi strani državljanin

TRAGEDIJA U POSTIRIMA: U moru smrtno stradao mladi strani državljanin

Objavio: BracOnline | 30. 07. 2017.

Policija
Na našemu otoku nova tragedija, i to ponovno u Postirima. Mrtvo tijelo stranoga državljanina, 13-godišnjaka iz Srbije, izvučeno je u subotu 29. srpnja iz mora na plaži Mala Lozna, o čemu javljaju naši hrvatski mediji. U 19.10 sati u moru je pronađeno tijelo djeteta. Prema priopćenju policijske uprave Splitsko-dalmatinske, "pozvana je hitna pomoć, te je pokušana reanimacija, koja nažalost nije uspjela".

Kako javljaju iz nadležne policijske uprave, prema do sada prikupljenim informacijama, nisu utvrđeni elementi kaznenoga djela. Obaviješteno je županijsko državno odvjetništvo, a na Odjelu za patologiju KBC Split bit će obavljena odbukcija kako bi se utvrdio uzrok te tragične smrti.
Ovo je druga tragedija u Postirima od početka turističke sezone. Krajem lipnja smrtno je stradao 54-godišnji Slovak kada je biciklom u uvali Mala Lozna sletio s ceste i preminuo na mjestu događaja.

TEXT BY: Jadran Bašić

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -