Root » , » Gea Viva Milna: Stvaranje eko doma vaših snova

Gea Viva Milna: Stvaranje eko doma vaših snova

Objavio: BracOnline | 23. 05. 2017.

Gea Viva Milna Milna slike otok Brač Online Gea Viva Milna Milna slike otok Brač Online
Stvaranje eko doma vaših snova na workshopu od 10. do 17. lipnja 2017.

Ovo je posebno osmišljen tečaj eko gradnje koji će se održati u predivnom kampu Gea viva. Tečaj obuhvaća praktično iskustvo gradnje, predavanje i vježbe dizajna kako bi vam pomogli da ostvarite vaš dom iz snova.

Inspirirati će nas mnoštvo tehnika i projekata nastalih na Gea Viva lokaciji, zaroniti ćemo duboko u ekološki način življenja i uživati u poticajnom i radosnom okruženju za učenje!

Eko građevine su dizajnirane tako da imaju minimalan utjecaj na okoliš, koriste se obnovljivi i reciklirani materijali, primjerena izolacija i principi pasivnog solarnog dizajna. Pametnim dizajniranjem nacrta moguće je uštedjeti mnogo materijala, truda i novaca. Kroz praksu gradnje i vježbe dizajna ćemo iskusiti i produbiti naučene principe i vaš san o eko kući privesti bliže ostvarenju. Ako već imate neke skice ili ideju donesite ih sa sobom.

Na Gea Viva lokaciji ćete naći niz inspirativnih struktura: paviljon od borovine i trstike, kuhinju napravljenu u ferocement tehnici, kompostni wc, kućicu od bala slame...

0 komentara:

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -