Root » , » Bitka za Vukovar u Supetru

Bitka za Vukovar u Supetru

Objavio: BracOnline | 30. 05. 2017.

Projekcija filma i glazbeno scenski spektakl Bitka za Vukovar - Supetar slike otok Brač Online
Projekcija filma i glazbeno scenski spektakl "Bitka za Vukovar" - Supetar - 30.05.2017., 20h.

Glazbeno scenski spektakl "Bitka za Vukovar" jedinstvena je predstava tijekom koje uz projekciju filma o obrani Vukovara, gledatelji po prvi puta mogu pogledati i izložbu ratnih fotografija nastalih na prvoj liniji obrane Vukovara. Predstava je edukativnog karaktera u njoj glume, pjevaju i plešu djeca iz gradova Visa i Supetra a zbog upotrebe specijalnih zvučnih i svjetlosnih efekata gledatelji će imati dojam da i oni sudjeluju u bitki za Vukovar.

Predstava ima posebnu suglasnost Ministarstva znanosti i obrazovanja te preporuku Agencije za odgoj i obrazovanje.

U Kino dvorani "Mediteran" Supetar biti će i predstavljene 2 knjige: "58" HOS u obrani Vukovara i Bogdanovaca - Damira Markuša i "Bitka za Vukovar" - Damira Plavšića. Ulaz je slobodan.

0 komentara:

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -