Root » , , , , » Objavljen javni poziv za nabavku sadnica u Općini Selca

Objavljen javni poziv za nabavku sadnica u Općini Selca

Objavio: BracOnline | 12. 02. 2017.

sadnice Općini Selca slike otok Brač Online
Objavljen je javni poziv kojim se pozivaju svi zainteresirani poljoprivredni proizvođači s područja Općine Selca da prijave svoje potrebe za novim sadnim materijalom.

Program se provodi u suradnji sa Splitsko dalmatinskom županijom koja zajedno s Općinom sudjeluje s 2/3 troškova a poljoprivrednici s 1/3 ukupno prihvatljivih troškova.

Moguće je nabaviti sadnice maslina, vinove loze, voćki (agrumi i sl). Važno je napomenuti da će se sufinanciranje odobriti samo onom poljoprivrednom proizvođaču koji je upisan u Upisnik poljoprivrednih proizvođača i za sadnju najmanje 0,1 ha, a plaćanje će se izvršiti nakon provedenog postupka.

Proračunom Općine Selca za 2017. godinu ukupno je predviđeno 10.000,00 kn za ovu namjenu, odnosno 30.000,00 kn s udjelom županije i poljoprivrednika.

Zainteresirane osobe osim zamolbe prilažu i preslik iskaznice OPG-a, a sve to do zaključno 28. veljače 2017. godine.

Općinski načelnik
Ivan Marijančević, v.r.

0 komentara:

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -