Root » , , , , » Objavljen javni poziv za nabavku sadnica u Općini Selca

Objavljen javni poziv za nabavku sadnica u Općini Selca

Objavio: BracOnline | 12. 02. 2017.

sadnice Općini Selca slike otok Brač Online
Objavljen je javni poziv kojim se pozivaju svi zainteresirani poljoprivredni proizvođači s područja Općine Selca da prijave svoje potrebe za novim sadnim materijalom.

Program se provodi u suradnji sa Splitsko dalmatinskom županijom koja zajedno s Općinom sudjeluje s 2/3 troškova a poljoprivrednici s 1/3 ukupno prihvatljivih troškova.

Moguće je nabaviti sadnice maslina, vinove loze, voćki (agrumi i sl). Važno je napomenuti da će se sufinanciranje odobriti samo onom poljoprivrednom proizvođaču koji je upisan u Upisnik poljoprivrednih proizvođača i za sadnju najmanje 0,1 ha, a plaćanje će se izvršiti nakon provedenog postupka.

Proračunom Općine Selca za 2017. godinu ukupno je predviđeno 10.000,00 kn za ovu namjenu, odnosno 30.000,00 kn s udjelom županije i poljoprivrednika.

Zainteresirane osobe osim zamolbe prilažu i preslik iskaznice OPG-a, a sve to do zaključno 28. veljače 2017. godine.

Općinski načelnik
Ivan Marijančević, v.r.

PODJELITE NA:

0 komentara:

Brački web

- BracOnline.COM.HR - Otok-Brac.INFO - OtokBrac.COM - Moj-Otok.COM - Bracinfo.COM - Otok-Brac.HR - VisitBrac.COM - Zaklada-Brac.HR - Boljani.INFO - Postira.HR - Selca.HR - Bol.HR - Sutivan.HR - Pucisca.HR - Nerezisca.HR - Opcina-Postira.HR - OpcinaMilna.HR - VisitSutivan.COM - Touristboard-Selca.COM - Airport-Brac.HR - BestofBrac.COM - BolInfo.HR -

Pratite nas

Prevoditelj