Root » , , , » Isplata Božićnica u Općini Nerežišća

Isplata Božićnica u Općini Nerežišća

Objavio: BracOnline | 30. 11. 2016.

Isplata Božićnica u Općini Nerežišća slike otok Brač Online
Izvješćujemo Vas da je zamjenik općinskog načelnika koji obnaša dužnost općinskog načelnika Općine Nerežišća, temeljem svojih ovlasti, a sukladno socijalnoj politici Općine Nerežišća te brizi za stariju populaciju naše Općine, donio Odluku o isplati jednokratne novčane pomoći – božićnice, umirovljenicima i starijim osobama koje ne ostvaruju pravo na mirovinu s prebivalištem na području Općine Nerežišća.

Pravo na isplatu jednokratne novčane pomoći – božićnice za 2016. godinu, ostvaruju svi umirovljenici s prebivalištem na području Općine Nerežišća koji ostvaruju mirovinu manju od 2.500,00 kuna (dvijetisućepetsto kuna) mjesečno te sve osobe starije od 65 godina s prebivalištem na području Općine Nerežišća, a koje ne ostvaruju pravo na mirovinu.

Da bi ostvarili pravo na isplatu, korisnici su obvezni Općinskoj upravi Općine Nerežišća dostaviti dokaz o prebivalištu ( važeću osobnu iskaznicu ) i potvrdu o primanju mirovine ( posljednji odrezak mirovine ) ili potvrdu da nemaju primanja s osnove mirovine.
Pravo na isplatu ne mogu ostvariti osobe koje na dan dostave dokaza o prebivalištu i potvrde o primanju mirovine imaju dospjelih nepodmirenih obveza prema Općini Nerežišća starijih od tri mjeseca.

Dostava tražene dokumentacije može se obaviti najkasnije do 9. prosinca 2016. godine, radnim danom u vremenu od 08:00 do 13:00 sati u uredu Općinske uprave Općine Nerežišća.

Izvor: Nerezisca.HR

PODJELITE NA:

0 komentara:

Brački web

- BracOnline.COM.HR - Otok-Brac.INFO - OtokBrac.COM - Moj-Otok.COM - Bracinfo.COM - Otok-Brac.HR - VisitBrac.COM - Zaklada-Brac.HR - Boljani.INFO - Postira.HR - Selca.HR - Bol.HR - Sutivan.HR - Pucisca.HR - Nerezisca.HR - Opcina-Postira.HR - OpcinaMilna.HR - VisitSutivan.COM - Touristboard-Selca.COM - Airport-Brac.HR - BestofBrac.COM - BolInfo.HR -

Pratite nas

Prevoditelj