Root » , » Uređen ulaz u Novo Selo

Uređen ulaz u Novo Selo

Objavio: BracOnline | 09. 10. 2016.

uređen ulaz Novo Selo slike otok Brač Online
Ovog ljeta je u Novom Selu saniran dio komunalnih instalacija - vodoopskrbe u ulici Pod selo a vrijednost izvedenih radova je 120.000,00 kn. Nakon završetka radova i betoniranja sanirane dionice nedavno se je krenulo u uređenje ulaza od strane županijske ceste na način da je prilazni put proširen, smanjen je nagib i izgrađen potporni zid.

Radove je izvela lokalna firma "Palante gradnja" a sve ovo je priprema za asfaltiranje cijele dionice (od ulaza s županijske ceste do Pijace), koje će uslijediti početkom sljedeće godine. Vrijednost radova je 50.000,00 kn.

Cilj je uređenje i proširenje svih glavnih ulaza u mjesta (posebno kritičan ulaz u Selca i proširenje Tolstojeve ulice) čime će se značajno povećati sigurnost prometovanja na tom dijelu, te završetak projektiranja rotora u Radonji (koji je sastavni dio projekta nove Ribarse luke i Sportske lučice.

Izvor: Selca.HR

0 komentara:

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -