Root » , » Uređen ulaz u Novo Selo

Uređen ulaz u Novo Selo

Objavio: BracOnline | 09. 10. 2016.

uređen ulaz Novo Selo slike otok Brač Online
Ovog ljeta je u Novom Selu saniran dio komunalnih instalacija - vodoopskrbe u ulici Pod selo a vrijednost izvedenih radova je 120.000,00 kn. Nakon završetka radova i betoniranja sanirane dionice nedavno se je krenulo u uređenje ulaza od strane županijske ceste na način da je prilazni put proširen, smanjen je nagib i izgrađen potporni zid.

Radove je izvela lokalna firma "Palante gradnja" a sve ovo je priprema za asfaltiranje cijele dionice (od ulaza s županijske ceste do Pijace), koje će uslijediti početkom sljedeće godine. Vrijednost radova je 50.000,00 kn.

Cilj je uređenje i proširenje svih glavnih ulaza u mjesta (posebno kritičan ulaz u Selca i proširenje Tolstojeve ulice) čime će se značajno povećati sigurnost prometovanja na tom dijelu, te završetak projektiranja rotora u Radonji (koji je sastavni dio projekta nove Ribarse luke i Sportske lučice.

Izvor: Selca.HR

PODJELITE NA:

0 komentara:

Brački web

- BracOnline.COM.HR - Otok-Brac.INFO - OtokBrac.COM - Moj-Otok.COM - Bracinfo.COM - Otok-Brac.HR - VisitBrac.COM - Zaklada-Brac.HR - Boljani.INFO - Postira.HR - Selca.HR - Bol.HR - Sutivan.HR - Pucisca.HR - Nerezisca.HR - Opcina-Postira.HR - OpcinaMilna.HR - VisitSutivan.COM - Touristboard-Selca.COM - Airport-Brac.HR - BestofBrac.COM - BolInfo.HR -

Pratite nas

Prevoditelj