Root » , , , » Autotrans uveo cjelogodišnju liniju Zagreb - Split - Supetar - Bol

Autotrans uveo cjelogodišnju liniju Zagreb - Split - Supetar - Bol

Objavio: BracOnline | 12. 10. 2016.

Autotrans cjelogodišnja linija Zagreb - Split - Supetar - Bol slike otok Brač Online
Autotrans uveo cjelogodišnju liniju Zagreb - Split - Supetar - Bol

Uvođenje novih linija predstavlja doprinos Autotrans grupe u cilju produženja sezone na jednom od najljepših dalmatinskih otoka i dodatni korak u smjeru sezone koja traje 365 dana godišnje.

Riječ je o liniji koja prometuje vikendom.
Polazak iz Zagreba je petkom u 23:30h, a dolazak u Bol predviđen je za subotu u 8:25h. Iz Bola u smjeru Zagreba polasci su nedjeljom u 13:45h, a dolazak u Zagreb predviđen je u 21:45h.

Karte za novu cjelogodišnju liniju između Zagreba i Bola, dostupne su po cijeni od 223 kuna te se na istu primjenjuju brojni komercijalni popusti i pogodnosti pa tako primjerice za mlađe od 26 g. uz a-iskaznicu cijena karte kreće se već od 148 kn. Ukoliko se karte kupuju online na www.autotrans.hr na navedenu cijenu odobrava se još dodatnih 5% popusta.

Novim poboljšanjima sustava online prodaje čak ne moraju ni tiskati putne karte, već samo preuzeti QR code za svoje smart mobilne uređaje koje će vozno osoblje skenirati pri ulasku u autobus.

Svima koji otok Brač odluče posjetiti kako bi pobjegli od svakodnevnice i napunili baterije dobro će doći informacija da su autobusi Autotransa na Braču bike friendly, a prijevoz bicikli po cijelom otoku je besplatan.

PODJELITE NA:

0 komentara:

Brački web

- BracOnline.COM.HR - Otok-Brac.INFO - OtokBrac.COM - Moj-Otok.COM - Bracinfo.COM - Otok-Brac.HR - VisitBrac.COM - Zaklada-Brac.HR - Boljani.INFO - Postira.HR - Selca.HR - Bol.HR - Sutivan.HR - Pucisca.HR - Nerezisca.HR - Opcina-Postira.HR - OpcinaMilna.HR - VisitSutivan.COM - Touristboard-Selca.COM - Airport-Brac.HR - BestofBrac.COM - BolInfo.HR -

Pratite nas

Prevoditelj