Root » , , » Izložba Moment, Bol

Izložba Moment, Bol

Objavio: BracOnline | 12. 08. 2016.

Izložba Moment, Bol slike otok Brač Online
Izložba Moment (Marko Buvinić, Stjepan Kraljević, Nikola Brizić), Bol - 12.08.-23.08.2016.

Izložba skulptura i fotografija mladih umjetnika iz Bola i Pražnica otvara se u galeriji Doma kulture u petak 12. kolovoza u 21:30h. Fotografije izlaže Nikola Brizić iz Bola, a skulpture Marko Buvinić iz Pražnica i Stjepan Kraljević iz Bola.

Nikola Brizić je student ekonomije, te aktivan član fotokluba Split i fotoreporer na Splitskom portalu. Fotografije koje će izložiti nastale su u momentu njegova okruženja.

Marko Buvinić je na četvrtoj godini umjetničke akademije u Splitu, na smjeru kiparstvo. Izložit će ženski akt koji je radio pod mentorstvom Kuzme Kovačića.

Stjepan Kraljević studira na Umjetničkoj akademiji, na trećoj godini kiparstva, pod mentorstvom Matka Mijića. Izlaže skulpture od terakote koje je radio posljednih godina, te nekoliko dokumentarnih slika od land-arta. Obojica su sudjelovala na ovogodišnjoj 8. Kiparskoj koloniji u Bolu i radovi su im već postavljeni u mjestu.

Ulaz je slobodan. Galerija je otvorena svakog dana od 19:30h do 23h. Izložba traje do 23. kolovoza.

0 komentara:

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -