Home » , » Festivala čakavske riči Štefe Pulišelić, Škrip

Festivala čakavske riči Štefe Pulišelić, Škrip

Objavio: BračOnline | 27.8.16 |

Festivala čakavske riči Štefe Pulišelić, Škrip slike otok Brač Online
27.08.2016. - U Škripu će se održati još jedno izdanje Festivala čakavske riči u spomen na velikog bračkog čakavskog pjesnika, Škripjanina, Štefu Pulišelića. Ove godine festival se održava samo 1 dan i u nešto izmijenjenom formatu.

10:30h - U đardinu vile Skule (Herkules) održati će se okrugli stol na temu "Čakavica danas" na kojem će se raspravljati o načinima i modalitetima očuvanja i baštinjenja našeg dijalekta. Na okruglom stolu će sudjelovati eminentni stručnjaci na ovom polju, a sam događaj otvoren je za sve vas koji želite ćuti šta se radi i šta će se raditi na polju očuvanja naše lipe čakavske riči.

20:30h - Iza Muzeja otoka Brača, očekuje nas Večer čakavske riči na kojoj će sudjelovati brački čakavski recitatori, klapa "Braciera" i sudionici ovogodišnjeg dječjeg "Pričigina". U predvorju muzeja očekuje nas izložba fotografija učenika OŠ "Pučišća" i kolači škripskih žena.
Podjelite na:

0 komentara:

Brački web

- BracOnline.COM.HR - Otok-Brac.INFO - OtokBrac.COM - Moj-Otok.COM - Bracinfo.COM - Otok-Brac.HR - VisitBrac.COM - Zaklada-Brac.HR - Boljani.INFO - Postira.HR - Selca.HR - Bol.HR - Sutivan.HR - Pucisca.HR - Nerezisca.HR - Opcina-Postira.HR - OpcinaMilna.HR - VisitSutivan.COM - Touristboard-Selca.COM - Airport-Brac.HR - BestofBrac.COM - BolInfo.HR -

Pratite nas

Google prevoditelj

Facebook stranica