Root » , » Sutivan: Radionica Zapadnoafričkog ritma

Sutivan: Radionica Zapadnoafričkog ritma

Objavio: BracOnline | 23. 07. 2016.

Radionica Zapadnoafričkog ritma Sutivan slike otok Brač Online
Poziv svim bračkim glazbenicima i onima koji žele otkriti ritam u koraku i na djembama (afričkom bubnju) da se prijave na intenzivnu radionicu ritma u Sutivanu od 27. do 31. srpnja 2016.

Voditelj radionice je majstor afričkog ritma i član/voditelj brojnih hrvatskih i stranih bendova poput Afiona, Antenat, NmAB, Sevdah Takht i dr. - NENAD KOVAČIĆ!

Vrsni glazbenik i majstor zapadnoafričkih, balkanskih i indijskih ritmova u sklopu svog projekta TaKaDiMizacije Brača i Visa, ponudit će svoje znanje i iskustvo polaznicima tečaja čiji je broj ograničen na 14 ljudi.

Cijena petodnevne intenzivne radionice iznosi 350 kuna po polazniku, a dob polaznika mora bti iznad 16 godina. Poželjno je donijeti svoj bubanj, a oni koji ga nemaju dobit će jedan od Nenadovih bubnjeva na korištenje za vrijeme radionice.

Prijave na tel. 095 914 7545 (Nenad) ili na tel. 021 718 000 (Narodna knjižnica Sutivan).

0 komentara:

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -