Home » , » WTA 125K Series Bol 2016

WTA 125K Series Bol 2016

Objavio: Brač Online | 8.5.16 |

WTA 125K Series Bol 2016 slike otok Brač Online
WTA 125K Series Bol 2016 je prvo takvo izdanje ženskog teniskog turnira koji će se održati u Bolu u razdoblju od 29.05.-05.06.2016. Samo 6 turnira na svijetu (od čega samo 2 u Europi) su dio ove ekskluzivne serije u 2016. godini. Na teniskom turniru u Bolu će sudjelovati neke od najtalentiranijih mladih TOP 100 igračica. Uz kvalitetan teniski program, Bol Open 2016 nudi i bogat popratni program.

Natupiti će neke od najpopularnijih zvijezda današnjice poput najboljeg švicarskog DJ-a , DJ Antoine-a koji će u Bolu promovirati novi album Provocateur ali i puštati svoje najveće hitove kao što su Welcome to St. Tropez I Ma Cherie, na Beach Party-u na Zlatnom Ratu će nastupiti i francuska pjevačica Luyanna, a pred finale će nastupiti i Ana Karla Suarez, "Bailando girl" iz spota Enrique Iglesiasa.

0 komentara:

Brački web

BracOnline.COM.HR - Otok-Brac.INFO - OtokBrac.COM - Moj-Otok.COM - Bracinfo.COM - Otok-Brac.HR - VisitBrac.COM - Zaklada-Brac.HR - Boljani.INFO - Postira.HR - Selca.HR - Bol.HR - Sutivan.HR - Pucisca.HR - Nerezisca.HR - Opcina-Postira.HR - OpcinaMilna.HR - VisitSutivan.COM - Touristboard-Selca.COM - Airport-Brac.HR - BolInfo.HR

Pratite nas

Facebook otok Brač Online slikeTwitter otok Brač Online slikeGoogle Plus otok Brač Online slike
Instagram otok Brač Online slikePinterest otok Brač Online slikeRSS Feeds otok Brač Online slike

Google prevoditelj

Facebook stranica