Root » , » Uvati vitar 2016. Sutivan

Uvati vitar 2016. Sutivan

Objavio: BracOnline | 27. 05. 2016.

Uvati vitar 2016 Sutivan slike otok Brač Online
Uvati vitar 2016. Sutivan - 27.05.-29.05.2016.

Od 27.-29.05.2016. svi putevi vode u Sutivan gdje vas očekuje trodnevni event i utrka "Uvati vitar 2016." - Kup Hrvatske.
Kategorije i dužine utrke:
- ELITE M, ELITE W, VETERANI A, SPORT: 2x36,5km // 73km XCM
- JUNIORI M/W, VETERANI B i C, REKREATIVCI: 1x36,5km XCP
- MLADI JUNIORI, VETERANI D, VETERANKE: 1x20km XCP


Raspored događanja:

PETAK, 27.5.2016.
Program započinje u petak 27.05. dolaskom sudionika i sudaca kada je moguće i preuzimanje start paketa. Za bogate pakete u kojima se nalazi BFS majica, Naturel vitamin magnezij direkt x2, BFS narukvica sa kojom ostvarujete popuste u svim stivanskim restoranima (BFS Karlovačko promo menu) te ulaz na svečanu završnu večeru (1+1), program, razne materijale itd., pobrinuli su se sponzori i TZO Sutivan.
U večernjim satima slijedi predstavljanje zvijezda utrke te Race party na rivi. Za dobru atmosferu zaduženi su DJ Kid Va (nastup/ VoiSa) i Ivan Škvorc (saksofon).

SUBOTA, 28.5.2016.
Subota 28.05. predviđena je za zaljubljenike u XCM & XCP formate utrke. Važno je napomenuti da se utrka boduje za Kup Hrvatske!
U subotu ujutro i dalje je moguća prijava natjecatelja, preuzimanje start paketa i startnih brojeva nakon čega slijedi sastanak vođa ekipa. U 12.00 h započinju utrke.
Na stazi utrke bit će punktovi sa vodom (Jana), bananama, energetskim pločicama (Schneekope) i spužvama za osvježenje.
Svo to vrijeme za dobar provod i dobru glazbu na Rivi zadužen je DJ Kid Va, gdje možete posjetiti i Giant štand te pogledati promociju njihovih proizvoda. Za natjecatelje je organizirana i Pikova roštiljada za koju će se pobrinuti PIK Vrbovec.
U 20.00 h počinje svečana završna večera za natjecatelje i pratnju, sponzore, medije i organizatore. Večeru pripremaju svi stivanski ugostitelji uz brojne sponzore koji su pomogli u ostvarenju iste: Velpro, Cvitanović doo, itd. a na meniju će se naći pašteta od tune, pašteta od boba, brački sir (OPG Kuzmanić), crni rižot, pečena janjetinu i tuna sa salatom, te kolačima za kraj.
Nakon proglašenja pobjednika utrke program se seli u restoran&coctail bar Modrulj. Osim novčanih nagrada, 10 nasumično odabranih natjecatelja može osvojiti kajak turu za dvije osobe u organizaciji Aldura sport.
I kako to obično biva, po završetku večere Modrulj otvara svoja vrata i za sve ostale posjetitelje željne dobre zabave. Mjesni odbor, Kid Va & Ivan Škvorc zabavljat će vas do ranih jutarnjih sati.

NEDJELJA, 29.5.2016.
U nedjelju ujutro pripremili smo program za naše najmlađe - Kids Race i fotografiranje sa pobjednicima XCM utrke.
Za one koji žele i nedjelju kvalitetno provesti na našem otoku nudi se opcija zajedničkog ručka i druženja u Parku prirode Sutivan ( zoološki vrt, prekrasan ambijent i tereni za boćanje, mali nogomet, odbojka na pijesku i košarka). Ulaz i korištenje terena su besplatni. Ručak se dodatno plaća na licu mjesta (INFO: Anita 098 172 23 72).
Važno je napomenuti da svi sudionici utrke imaju pravo na 30% popusta pri kupnji karte u Jadroliniji.

Izvor: http://www.uvati-vitar.com/

0 komentara:

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -