Root » , » Bol: Odvalimo se poezijom

Bol: Odvalimo se poezijom

Objavio: BracOnline | 01. 05. 2016.

Odvalimo se poezijom Bol slike otok Brač Online
U galeriji Doma kulture u Bolu 01.05.2016. u 20h održat će se večer druženja uz stihove pod nazivom "Odvalimo se poezijom".

Organizator događaja Centar za kulturu Bol poziva mještane i Bračane da ponesu svoje stihove kao i pjesme najdražih autora kako bi svi zajedno čitali i razgovarali o poeziji.

Moderatorica večeri bit će Sanja Baković koja je osmislila projekt "Odvalimo se poezijom", te čija će prva zbirka "Plovna mjesta" biti objavljena koncem svibnja u izdanju Centra za kreativno pisanje u Zagrebu.

"Odvalimo se poezijom" spontani je projekt izrastao iz istraživanja i uživanja u poeziji najrazličitijih autora i poetika, kojeg je na svojem Facebook profilu započela Sanja Baković 2015. godine. Kako je jačao kontinuitet objavljivanja, tako je ova neformalna pjesnička rubrika polako dobila svoje čitatelje koji su se zainteresirali za stihove, komentirali, iščekivali, pa i sami ponekad na svojem profilu objavili poneku pjesmu. "Odvalimo se poezijom" postala je i redovna rubrika na web stranici Centra za kreativno pisanje, a polako postaje i živi događaj i mjesto susreta za pjesnike i ljubitelje stihova.
Ulaz je slobodan.

0 komentara:

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -