Root » , » Primopredaja dužnosti u Općini Nerežišća

Primopredaja dužnosti u Općini Nerežišća

Objavio: BracOnline | 24. 01. 2016.

Lovro Kuščević Primopredaja dužnosti u Općini Nerežišća slike otok Brač Online
U nedjelju, 24. siječnja 2016. godine, izvršena je primopredaja dužnosti u Općini Nerežišća. Dosadašnji načelnik Lovro Kuščević, predao je dužnost općinskog načelnika svom zamjeniku Jerku Bezmalinoviću, a koji će svoju dužnost nastaviti obavljati kao volonter.

Ciljevi i smjernice razvoja Općine Nerežišća su ranije utvrđeni i uspješno se provode; u tijeku je nekoliko velikih projekata (zdravstveni turizam, luka nautičkog turizma Smrka, poslovna zona...), kao i desetci manjih projekata i komunalnih radova...
Zamjenik načelnika, g. Jerko Bezmalinović je upoznat sa svime te Općina nastavlja sa obavljanjem redovnih aktivnosti i provođenjem razvojnih projekata istim tempom kao i do sada.

Uredovno radno vrijeme zamjenika općinskog načelnika za rad sa strankama, određuje se kako slijedi:
- ponedjeljkom od 08h do 11h
- četvrtkom od 08h do 11h

Našem dosadašnjem načelniku, g. Lovri Kuščeviću, čestitamo i želimo da novu dužnost ministra graditeljstva i prostornog uređenja nastavi obavljati jednako časno i uspješno, kao što je obavljao i dužnost općinskog načelnika.


Izvor: Općina Nerežišća Facebook stranica

0 komentara:

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -