Root » , » Primopredaja dužnosti u Općini Nerežišća

Primopredaja dužnosti u Općini Nerežišća

Objavio: BracOnline | 24. 01. 2016.

Lovro Kuščević Primopredaja dužnosti u Općini Nerežišća slike otok Brač Online
U nedjelju, 24. siječnja 2016. godine, izvršena je primopredaja dužnosti u Općini Nerežišća. Dosadašnji načelnik Lovro Kuščević, predao je dužnost općinskog načelnika svom zamjeniku Jerku Bezmalinoviću, a koji će svoju dužnost nastaviti obavljati kao volonter.

Ciljevi i smjernice razvoja Općine Nerežišća su ranije utvrđeni i uspješno se provode; u tijeku je nekoliko velikih projekata (zdravstveni turizam, luka nautičkog turizma Smrka, poslovna zona...), kao i desetci manjih projekata i komunalnih radova...
Zamjenik načelnika, g. Jerko Bezmalinović je upoznat sa svime te Općina nastavlja sa obavljanjem redovnih aktivnosti i provođenjem razvojnih projekata istim tempom kao i do sada.

Uredovno radno vrijeme zamjenika općinskog načelnika za rad sa strankama, određuje se kako slijedi:
- ponedjeljkom od 08h do 11h
- četvrtkom od 08h do 11h

Našem dosadašnjem načelniku, g. Lovri Kuščeviću, čestitamo i želimo da novu dužnost ministra graditeljstva i prostornog uređenja nastavi obavljati jednako časno i uspješno, kao što je obavljao i dužnost općinskog načelnika.


Izvor: Općina Nerežišća Facebook stranica


PODJELITE NA:

0 komentara:

Brački web

- BracOnline.COM.HR - Otok-Brac.INFO - OtokBrac.COM - Moj-Otok.COM - Bracinfo.COM - Otok-Brac.HR - VisitBrac.COM - Zaklada-Brac.HR - Boljani.INFO - Postira.HR - Selca.HR - Bol.HR - Sutivan.HR - Pucisca.HR - Nerezisca.HR - Opcina-Postira.HR - OpcinaMilna.HR - VisitSutivan.COM - Touristboard-Selca.COM - Airport-Brac.HR - BestofBrac.COM - BolInfo.HR -

Pratite nas

Prevoditelj