Home » , , , , , » LAG Brač radionice: Milna, Nerežišća i Postira

LAG Brač radionice: Milna, Nerežišća i Postira

Objavio: Brač Online | 2.12.15 |

LAG Brač radionice: Milna, Nerežišća i Postira slike otok Brač Online
LAG Brač Vas poziva 02. prosinca na radionice u Milni, Nerežišćima i Postirima!

02. prosinca LAG Brač organizira 3 početne radionice u svezi izrade Lokalne razvojne strategije ruralnog razvoja otoka Brača za razdoblje 2015-2020.

Raspored radionica:
12:00h / Milna – Općinska Vijećnica
14:00h / Nerežišća – Općinska Vijećnica
18:00h / Postira – Ambulanta

Naime, 19. listopada potpisan je Ugovor o izradi lokalne razvojne strategije LAG Brač s Clusterom za eko-društvene inovacije i razvoja CEDRA Split iz Splita. Time je i službeno započeo rad na izradi ovog važnog strateškog dokumenta za otok koji će se izrađivati kroz narednih pet mjeseci. Ovaj dokument ima za cilj definirati probleme, potrebe, ali i razvojne mogućnosti i prilike otoka te povezati sve ključne dionike u zajedničkom djelovanju te stvaranju boljih uvjeta za život i rad na Braču.

U tu svrhu, tijekom izrade strategije organizirat će se, uz ove najavljene, i druge radionice, javna savjetovanja i fokus grupe koje će omogućiti svim dionicima iznijeti prijedloge, ideje, razmišljanja i preporuke ključne za definiranje svih elemenata strategije. Projekti, ideje koje postanu integrirani dio strategije LAG Brač ili budu u skadu s istom, svakako u sljedećem razdoblju će moći očekivati i podršku u njihovoj realizaciji.

Lokalna razvojna strategija financira se iz Programa ruralnog razvoja, a bit će i ključna osnova za povlačenje dodatnih financijskih sredstava za prioritetne projekte i potrebe otoka Brača. Više informacija o procesu i načinu uključenja Bračani mogu dobiti na najavljene 3 radionice kao i uredu LAG-a Brač.

0 komentara:

Brački web

BracOnline.COM.HR - Otok-Brac.INFO - OtokBrac.COM - Moj-Otok.COM - Bracinfo.COM - Otok-Brac.HR - VisitBrac.COM - Zaklada-Brac.HR - Boljani.INFO - Postira.HR - Selca.HR - Bol.HR - Sutivan.HR - Pucisca.HR - Nerezisca.HR - Opcina-Postira.HR - OpcinaMilna.HR - VisitSutivan.COM - Touristboard-Selca.COM - Airport-Brac.HR - BolInfo.HR

Pratite nas

Facebook otok Brač Online slikeTwitter otok Brač Online slikeGoogle Plus otok Brač Online slike
Instagram otok Brač Online slikePinterest otok Brač Online slikeRSS Feeds otok Brač Online slike

Google prevoditelj

Facebook stranica