Root » » NOĆ HRAPOĆUŠE dobitnica tradicionalne godišnje nagrade SIMPLY THE BEST

NOĆ HRAPOĆUŠE dobitnica tradicionalne godišnje nagrade SIMPLY THE BEST

Objavio: BracOnline | 25. 11. 2015.

NOĆ HRAPOĆUŠE Dol priznanje slike otok Brač Online
U okviru tradicionalnog hrvatskog godišnjeg poslovnog susreta djelatnika iz putničkih agencija, hotelijerstva i turističkih destinacija – poslovno turističke burze PUT, koja je u hotelu Trakošćan u Trakošćanu okupila oko 130 sudionika iz 7 zemalja, 25. studenoga 2015., na prigodnoj svečanosti dodijeljene su i godišnje nagrade SIMPLY THE BEST.

Nagrade su to za inovativnost i kreativnost u turizmu te doprinos razvoju turističke ponude lokalne zajednice, koje već sedmu godinu za redom zajednički dodjeljuju Udruga hrvatskih putničkih agencija i magazin Way to Croatia.

Priznanja se dodjeljuju sa zlatnim, srebrnim i brončanim znakom. U kategoriji Manifestacije i događanja: Njegovanje lokalnih običaja i tradicija – jadranska Hrvatska, naša NOĆ HRAPOĆUŠE osvojila je Priznanje sa srebrnim znakom za kreativnost u oblikovanju manifestacije temeljene na tradicijskim vrijednostima lokalne zajednice.
Nagradu su preuzeli preuzeli: Jerko Gospodnetić, predsjednik

Udruge Hrapoćuša, Ivana Jelinčić, direktorica TZ Općine Postira i Jasna Damjanović, ravnateljica Centra za kulturu Brač. U istoj kategoriji društvo su pravili Sinjska alka - Viteško alkarsko društvo Sinj i Rapska fjera - Rab koji su osvojili Priznanje sa zlatnim znakom za kvalitetu i sadržajnost manifestacije temeljene na tradicijskim vrijednostima lokalne zajednice.

0 komentara:

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -