Root » » NOĆ HRAPOĆUŠE dobitnica tradicionalne godišnje nagrade SIMPLY THE BEST

NOĆ HRAPOĆUŠE dobitnica tradicionalne godišnje nagrade SIMPLY THE BEST

Objavio: BracOnline | 25. 11. 2015.

NOĆ HRAPOĆUŠE Dol priznanje slike otok Brač Online
U okviru tradicionalnog hrvatskog godišnjeg poslovnog susreta djelatnika iz putničkih agencija, hotelijerstva i turističkih destinacija – poslovno turističke burze PUT, koja je u hotelu Trakošćan u Trakošćanu okupila oko 130 sudionika iz 7 zemalja, 25. studenoga 2015., na prigodnoj svečanosti dodijeljene su i godišnje nagrade SIMPLY THE BEST.

Nagrade su to za inovativnost i kreativnost u turizmu te doprinos razvoju turističke ponude lokalne zajednice, koje već sedmu godinu za redom zajednički dodjeljuju Udruga hrvatskih putničkih agencija i magazin Way to Croatia.

Priznanja se dodjeljuju sa zlatnim, srebrnim i brončanim znakom. U kategoriji Manifestacije i događanja: Njegovanje lokalnih običaja i tradicija – jadranska Hrvatska, naša NOĆ HRAPOĆUŠE osvojila je Priznanje sa srebrnim znakom za kreativnost u oblikovanju manifestacije temeljene na tradicijskim vrijednostima lokalne zajednice.
Nagradu su preuzeli preuzeli: Jerko Gospodnetić, predsjednik

Udruge Hrapoćuša, Ivana Jelinčić, direktorica TZ Općine Postira i Jasna Damjanović, ravnateljica Centra za kulturu Brač. U istoj kategoriji društvo su pravili Sinjska alka - Viteško alkarsko društvo Sinj i Rapska fjera - Rab koji su osvojili Priznanje sa zlatnim znakom za kvalitetu i sadržajnost manifestacije temeljene na tradicijskim vrijednostima lokalne zajednice.

PODJELITE NA:

0 komentara:

Brački web

- BracOnline.COM.HR - Otok-Brac.INFO - OtokBrac.COM - Moj-Otok.COM - Bracinfo.COM - Otok-Brac.HR - VisitBrac.COM - Zaklada-Brac.HR - Boljani.INFO - Postira.HR - Selca.HR - Bol.HR - Sutivan.HR - Pucisca.HR - Nerezisca.HR - Opcina-Postira.HR - OpcinaMilna.HR - VisitSutivan.COM - Touristboard-Selca.COM - Airport-Brac.HR - BestofBrac.COM - BolInfo.HR -

Pratite nas

Prevoditelj