Root » , , , , , » LAG Brač radionice: Bol, Pučišća i Supetar

LAG Brač radionice: Bol, Pučišća i Supetar

Objavio: BracOnline | 12. 11. 2015.

LAG Brač radionice Bol, Pučišća i Supetar slike otok Brač Online
LAG Brač Vas poziva 18. studenog na radionice u Bolu, Pučišćima i Supetru!

U srijedu 18. studenog LAG Brač organizira 3 početne radionice u svezi izrade Lokalne razvojne strategije ruralnog razvoja otoka Brača za razdoblje 2015-2020.

Raspored radionica:
09:00h / Bol – Dom kulture
12:00h / Pučišća – Dvorana Hrvatskog skupa
16:00h / Supetar – Gradska vijećnica Supetar

Naime, 19. listopada potpisan je Ugovor o izradi lokalne razvojne strategije LAG Brač s Clusterom za eko-društvene inovacije i razvoja CEDRA Split iz Splita. Time je i službeno započeo rad na izradi ovog važnog strateškog dokumenta za otok koji će se izrađivati kroz narednih pet mjeseci. Ovaj dokument ima za cilj definirati probleme, potrebe, ali i razvojne mogućnosti i prilike otoka te povezati sve ključne dionike u zajedničkom djelovanju te stvaranju boljih uvjeta za život i rad na Braču.

U tu svrhu, tijekom izrade strategije organizirat će se, uz ove najavljene, i druge radionice, javna savjetovanja i fokus grupe koje će omogućiti svim dionicima iznijeti prijedloge, ideje, razmišljanja i preporuke ključne za definiranje svih elemenata strategije. Projekti, ideje koje postanu integrirani dio strategije LAG Brač ili budu u skadu s istom, svakako u sljedećem razdoblju će moći očekivati i podršku u njihovoj realizaciji.

Lokalna razvojna strategija financira se iz Programa ruralnog razvoja, a bit će i ključna osnova za povlačenje dodatnih financijskih sredstava za prioritetne projekte i potrebe otoka Brača. Više informacija o procesu i načinu uključenja Bračani mogu dobiti na najavljene 3 radionice kao i uredu LAG-a Brač.

PODJELITE NA:

0 komentara:

Brački web

- BracOnline.COM.HR - Otok-Brac.INFO - OtokBrac.COM - Moj-Otok.COM - Bracinfo.COM - Otok-Brac.HR - VisitBrac.COM - Zaklada-Brac.HR - Boljani.INFO - Postira.HR - Selca.HR - Bol.HR - Sutivan.HR - Pucisca.HR - Nerezisca.HR - Opcina-Postira.HR - OpcinaMilna.HR - VisitSutivan.COM - Touristboard-Selca.COM - Airport-Brac.HR - BestofBrac.COM - BolInfo.HR -

Pratite nas

Prevoditelj