Root » , , » Bol: 8. međunarodni ljetni karneval

Bol: 8. međunarodni ljetni karneval

Objavio: BracOnline | 11. 09. 2015.

8. međunarodni ljetni karneval Bol slike otok Brač Online
Međunarodni brački ljetni karneval, 11.09.-17.09.2015., od petka opet osvaja otok Brač. Ono što je prije 8 godina započelo u Bolu, brzo je prihvaćeno u Supetru, proširilo se po Braču i danas dobilo sasvim novo ruho. Sjever i jug otoka udružili su svoje snage pa su glavni organizatori manifestacije pod maskama Centar za kulturu Općine Bol - FECC Bol & Karnevalska udruga MONADE, Supetar, a tu su i pomagači iz drugih općina domaćina.

Karnevalsko veselje na Braču pretvara se polako u pravu međunarodnu ljetnu turističku manifestaciju.

Događanja u Bolu: 11.09. i 13.09. od 20h na rivi.

U petak od 19h karnevalske grupe i domaćini sudjelovat će u sakupljanju novaca za Udrugu BRAČKI PUPOLJCI i to prodajom suvenira, ali i hrane koju će sami pripremati. Akciji se naravno pridružuju i domaćini te se već organiziraju naše žene, a posebno bolski i supetarski sudionici karnevala, pa će se tako za Udrugu prodavati majice, kolači, piće i hrana. Najavljujemo feštu na rivi i nagrade sudionicima.

U nedjelju je velika međunarodna karnevalska povorka u Bolu.

0 komentara:

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -