Home » , , » Bol: 8. međunarodni ljetni karneval

Bol: 8. međunarodni ljetni karneval

Objavio: BračOnline | 11.9.15 |

8. međunarodni ljetni karneval Bol slike otok Brač Online
Međunarodni brački ljetni karneval, 11.09.-17.09.2015., od petka opet osvaja otok Brač. Ono što je prije 8 godina započelo u Bolu, brzo je prihvaćeno u Supetru, proširilo se po Braču i danas dobilo sasvim novo ruho. Sjever i jug otoka udružili su svoje snage pa su glavni organizatori manifestacije pod maskama Centar za kulturu Općine Bol - FECC Bol & Karnevalska udruga MONADE, Supetar, a tu su i pomagači iz drugih općina domaćina.

Karnevalsko veselje na Braču pretvara se polako u pravu međunarodnu ljetnu turističku manifestaciju.

Događanja u Bolu: 11.09. i 13.09. od 20h na rivi.

U petak od 19h karnevalske grupe i domaćini sudjelovat će u sakupljanju novaca za Udrugu BRAČKI PUPOLJCI i to prodajom suvenira, ali i hrane koju će sami pripremati. Akciji se naravno pridružuju i domaćini te se već organiziraju naše žene, a posebno bolski i supetarski sudionici karnevala, pa će se tako za Udrugu prodavati majice, kolači, piće i hrana. Najavljujemo feštu na rivi i nagrade sudionicima.

U nedjelju je velika međunarodna karnevalska povorka u Bolu.

Podjelite na:

0 komentara:

Brački web

- BracOnline.COM.HR - Otok-Brac.INFO - OtokBrac.COM - Moj-Otok.COM - Bracinfo.COM - Otok-Brac.HR - VisitBrac.COM - Zaklada-Brac.HR - Boljani.INFO - Postira.HR - Selca.HR - Bol.HR - Sutivan.HR - Pucisca.HR - Nerezisca.HR - Opcina-Postira.HR - OpcinaMilna.HR - VisitSutivan.COM - Touristboard-Selca.COM - Airport-Brac.HR - BestofBrac.COM - BolInfo.HR -

Pratite nas

Google prevoditelj

Facebook stranica