Home » , » Saborski zastupnik Srđan Gjurković nastavlja primati građane - u ponedjeljak u Supetru

Saborski zastupnik Srđan Gjurković nastavlja primati građane - u ponedjeljak u Supetru

Objavio: Brač Online | 28.8.15 |

Saborski zastupnik Srđan Gjurković Supetar slike otok Brač Online
Saborski zastupnik i predsjednik saborskog Odbora za financije i proračun Srđan Gjurković sljedećeg će ponedjeljka, 31.08.2015. u vremenu od 10 do 13 sati primati građane u gradskoj vijećnici grada Supetra.

Ovakva primanja građana zastupnik Gjurković održava protekle dvije godine, a odaziv i konkretni rezultati motivirali su ga da nastavi s održavanjem takvih susreta do kraja mandata. Uz redovno primanje građana u Zagrebu, svakog zadnjeg ponedjeljka u mjesecu sastanci se održavaju u Splitu ili nekom drugom od dalmatinskih gradova - kao što će nadolazeći ponedjeljak to biti u Supetru. Kroz susrete građani su sa Srđanom Gjurkovićem podijelili brojne probleme te je mnogima pomogao u rješavanju ili barem ubrzavanju rješavanja otvorenih pitanja i problema. Osim kroz susrete dostupan je i putem maila, Facebooka i Twittera.

Oni koji žele sastanak sa zastupnikom, svoj termin mogu rezervirati putem online kalendara kojem se može pristupiti na sljedećem linku: http://doodle.com/v8k6nh2by5yza8ex

Zbog bolje pripreme, zainteresirani mogu, ukoliko žele, svoj problem odnosno temu sastanka opisati i poslati na e-mail adresu srdan.gjurkovic@sabor.hr ili srdan.gjurkovic@gmail.com, a mogu se javiti u ured Hrvatske narodne stranke u Splitu na broj telefona 021/384-197 svakim radnim danom od 9 do 12 sati ili u saborski ured u Zagrebu na broj telefona 01/4569-427 kako bi dobili termin kada će ih saborski zastupnik primiti.

Saborski zastupnik Gjurković će primati i one koji se ne najave, ali će oni doći na red tek nakon osoba s dogovorenim terminom. Također će biti i slobodan za razgovore s medijima ili gostovanja i javljanja u emisije. Ukoliko ste zainteresirani možete poslati upit na gore navedene email adrese ili se javiti na navedene kontakte.

0 komentara:

Oznake mjesta

Bobovisca (28) Bobovisca-na-moru (28) Bol (453) Dol (113) Donji-Humac (58) Dracevica (51) Gornji-Humac (64) Lozisca (75) Milna (190) Mirca (57) Murvica (27) Nerezisca (212) Novo-Selo (34) Obrsje (3) Podhume (3) Postira (443) Povlja (86) Praznica (46) Pucisca (190) Selca (174) Skrip (71) Splitska (77) Sumartin (98) Supetar (452) Sutivan (224)

Brački web

BracOnline.COM.HR - Otok-Brac.INFO - OtokBrac.COM - Moj-Otok.COM - Bracinfo.COM - Otok-Brac.HR - VisitBrac.COM - Zaklada-Brac.HR - Boljani.INFO - Postira.HR - Selca.HR - Bol.HR - Sutivan.HR - Pucisca.HR - Nerezisca.HR - Opcina-Postira.HR - OpcinaMilna.HR - VisitSutivan.COM - Touristboard-Selca.COM - Airport-Brac.HR - BolInfo.HR

Facebook stranica

Pratite nas

Facebook otok Brač Online slikeTwitter otok Brač Online slikeGoogle Plus otok Brač Online slikeInstagram otok Brač Online slikePinterest otok Brač Online slikeRSS Feeds otok Brač Online slike

Google prevoditelj

Popularno