Home » , » Saborski zastupnik Srđan Gjurković nastavlja primati građane - u ponedjeljak u Supetru

Saborski zastupnik Srđan Gjurković nastavlja primati građane - u ponedjeljak u Supetru

Objavio: BračOnline | 28.8.15 |

Saborski zastupnik Srđan Gjurković Supetar slike otok Brač Online
Saborski zastupnik i predsjednik saborskog Odbora za financije i proračun Srđan Gjurković sljedećeg će ponedjeljka, 31.08.2015. u vremenu od 10 do 13 sati primati građane u gradskoj vijećnici grada Supetra.

Ovakva primanja građana zastupnik Gjurković održava protekle dvije godine, a odaziv i konkretni rezultati motivirali su ga da nastavi s održavanjem takvih susreta do kraja mandata. Uz redovno primanje građana u Zagrebu, svakog zadnjeg ponedjeljka u mjesecu sastanci se održavaju u Splitu ili nekom drugom od dalmatinskih gradova - kao što će nadolazeći ponedjeljak to biti u Supetru. Kroz susrete građani su sa Srđanom Gjurkovićem podijelili brojne probleme te je mnogima pomogao u rješavanju ili barem ubrzavanju rješavanja otvorenih pitanja i problema. Osim kroz susrete dostupan je i putem maila, Facebooka i Twittera.

Oni koji žele sastanak sa zastupnikom, svoj termin mogu rezervirati putem online kalendara kojem se može pristupiti na sljedećem linku: http://doodle.com/v8k6nh2by5yza8ex

Zbog bolje pripreme, zainteresirani mogu, ukoliko žele, svoj problem odnosno temu sastanka opisati i poslati na e-mail adresu srdan.gjurkovic@sabor.hr ili srdan.gjurkovic@gmail.com, a mogu se javiti u ured Hrvatske narodne stranke u Splitu na broj telefona 021/384-197 svakim radnim danom od 9 do 12 sati ili u saborski ured u Zagrebu na broj telefona 01/4569-427 kako bi dobili termin kada će ih saborski zastupnik primiti.

Saborski zastupnik Gjurković će primati i one koji se ne najave, ali će oni doći na red tek nakon osoba s dogovorenim terminom. Također će biti i slobodan za razgovore s medijima ili gostovanja i javljanja u emisije. Ukoliko ste zainteresirani možete poslati upit na gore navedene email adrese ili se javiti na navedene kontakte.
Podjelite na:

0 komentara:

Brački web

- BracOnline.COM.HR - Otok-Brac.INFO - OtokBrac.COM - Moj-Otok.COM - Bracinfo.COM - Otok-Brac.HR - VisitBrac.COM - Zaklada-Brac.HR - Boljani.INFO - Postira.HR - Selca.HR - Bol.HR - Sutivan.HR - Pucisca.HR - Nerezisca.HR - Opcina-Postira.HR - OpcinaMilna.HR - VisitSutivan.COM - Touristboard-Selca.COM - Airport-Brac.HR - BestofBrac.COM - BolInfo.HR -

Pratite nas

Google prevoditelj

Facebook stranica