Root » , » Triatlon trans Pučišća 2015.

Triatlon trans Pučišća 2015.

Objavio: BracOnline | 21. 07. 2015.

Triatlon trans Pučišća 2015 slike otok Brač Online

Dana 25. srpnja 2015. godine u Pučišćima na otoku Braču održavaju se 2. Dječji aquatlon Pučišća, 2. Triatlon trans PUČIŠĆA i 1. Štafeta – Ekipni Triatlon trans Pučišća.

Dječji aquatlon održavat će se u samom središtu mjesta Pučišća i to u dvije kategorije: djeca do 12 godina i djeca od 12-14 godina mladosti.
Sastoji se od 200 m plivačke dionice i od 1000 m trkačke dionice.

Triatlon trans Pučišća 2015. i Štafeta-ekipni Triatlon trans Pučišća 2015. sastoje se od 400 m plivačke dionice, 7000 m biciklističke dionice i 3000 m trkačke dionice.
Poseban je po tome što će gledatelji sve dionice moći pratiti iz središta mjesta (uvala Porat), a trkačka dionica odvijat će se po kalama i ulicama – putevima našega mjesta koji su skalinade od bračkog kamena ili betonirani putevi, a prolaze starom jezgrom našega mjesta Pučišća.

Štafeta-ekipni Triatlon trans Pučišća je utrka mješovitih ekipa gdje je osnovni uvjet da barem jedan član ekipe mora biti suprotnog spola.

Uživajte u jednom od najljepših mjesta u svijetu, uključite se u jedinstvene utrke i postanite dio pučiške sportske priče koju već drugu godinu za redom organiziraju mladi ovoga mjesta raštrkani po cijeloj Hrvatskoj u suradnji s TZ Općine Pučišća.

Prijave se primaju u uredu TZ Općine Pučišća, radnim danom od 8 do 20 sati, putem e-maila na tz@pucisca.hr ili puteus.triathlon@gmail.com te na mobitel 098 422-985.

Organizacijski odbor Triatlon Trans Pučišća

0 komentara:

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -