Root » , » Svaki pas ima svoj dan, predstava za djecu i mlade - Bol

Svaki pas ima svoj dan, predstava za djecu i mlade - Bol

Objavio: BracOnline | 05. 07. 2015.

Svaki pas ima svoj dan, predstava za djecu i mlade - Bol slike otok Brač Online
Bolsko lito s posebnim veseljem bira programe za svoju najmlađu publiku. U nedjelju 05. srpnja u Teatrinu "Dva Ferala" u 20h na programu je kazališna predstava za djecu "Svaki pas ima svoj dan", te projekcija kratkog filma "Sve što vidiš istina nije".

Predstavu je pripremilo Zaprešićko kazalište za djecu i mlade, a izvode je polaznici dramske grupe Zaprešićkog kazališta od 3. do 7. razreda. Riječ je o duhovitom mjuziklu u kojem mali glumci pričaju priču o psima u potrazi za Zemljom sretnih pasa, punoj neočekivanih obrata.

Film je snimila starija grupa Zaprešićkog kazališta pa će zasigurno biti zanimljiv tinejdžerima.Ova je predstava kao i projekcija filma poseban dar Bolskog lista djeci i mladima, a u Bolu će se izvesti i prikazati zahvaljujući suradnji Centra za kulturu Općine Bol i Festivala Mali Grad FAROS Kristijana Ugrine i Staroga Grada.

Ulaz na predstavu i projekciju je slobodan.

0 komentara:

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -