Root » , » Svaki pas ima svoj dan, predstava za djecu i mlade - Bol

Svaki pas ima svoj dan, predstava za djecu i mlade - Bol

Objavio: BracOnline | 05. 07. 2015.

Svaki pas ima svoj dan, predstava za djecu i mlade - Bol slike otok Brač Online
Bolsko lito s posebnim veseljem bira programe za svoju najmlađu publiku. U nedjelju 05. srpnja u Teatrinu "Dva Ferala" u 20h na programu je kazališna predstava za djecu "Svaki pas ima svoj dan", te projekcija kratkog filma "Sve što vidiš istina nije".

Predstavu je pripremilo Zaprešićko kazalište za djecu i mlade, a izvode je polaznici dramske grupe Zaprešićkog kazališta od 3. do 7. razreda. Riječ je o duhovitom mjuziklu u kojem mali glumci pričaju priču o psima u potrazi za Zemljom sretnih pasa, punoj neočekivanih obrata.

Film je snimila starija grupa Zaprešićkog kazališta pa će zasigurno biti zanimljiv tinejdžerima.Ova je predstava kao i projekcija filma poseban dar Bolskog lista djeci i mladima, a u Bolu će se izvesti i prikazati zahvaljujući suradnji Centra za kulturu Općine Bol i Festivala Mali Grad FAROS Kristijana Ugrine i Staroga Grada.

Ulaz na predstavu i projekciju je slobodan.

PODJELITE NA:

0 komentara:

Brački web

- BracOnline.COM.HR - Otok-Brac.INFO - OtokBrac.COM - Moj-Otok.COM - Bracinfo.COM - Otok-Brac.HR - VisitBrac.COM - Zaklada-Brac.HR - Boljani.INFO - Postira.HR - Selca.HR - Bol.HR - Sutivan.HR - Pucisca.HR - Nerezisca.HR - Opcina-Postira.HR - OpcinaMilna.HR - VisitSutivan.COM - Touristboard-Selca.COM - Airport-Brac.HR - BestofBrac.COM - BolInfo.HR -

Pratite nas

Prevoditelj