Home » , , » John Kruth, koncert, Milna

John Kruth, koncert, Milna

Objavio: Brač Online | 4.7.15 |

John Kruth, koncert, Milna slike otok Brač Online
U subotu, 04.07.2015. u Milni, u beach clubu "Nautika", u uvali Vlaška, Centar za kulturu Milna organizira koncert pjevača, pisca i multinstrumentalista Johna Krutha iz New Yorka.

John je osnivač i glavni tekstopisac svjetskog muzičkog ansambla TriBeCaStan iz New Yorka. Objavio je devet solo albuma a svirao je sa mnogim umjetnicima kao što su Sam Shepard, Patti Smith, Violent Femmes, Meat Puppets, James Belushi, Steve Buschemi i mnogi drugi.

U Hrvatsku, posebno u Milnu, odakle potječe njegova žena, dolazi dugi niz godina i pronalazi inspiraciju za svoja daljnja stvaranja.

2008. godine objavljuje album Splitsville - Sonic impressions of Croatia, inspiriran segmentima njegovog boravka, od rakije, Brača do Vukovara,...

Jednim dolaskom u Split upoznaje se sa poezijom Tina Ujevića koja ga oduševljava te počinje stvarati glazbu za njegovu poeziju.

U Hrvatskoj započinje suradnju sa odličnim Miroslavom i Gordanom Evačić i i vraća se u New York sa projektom Tin supreme: Homage of Tin Ujević gdje zajedno sa ostalim vrhunskim umjetnicima promovira Ujevićeve stihove...

2015. godine izdaje svoj deseti album The Drunken Wind of Life - The Song/Poems of Tin Ujević koje je promovirao nedavno u Vrgorcu na manifestaciji "S Tinom u Vrgorcu", a prije svog povratka u New York odradit će još jednu svirku u Milni.

Ulaz je besplatan a nakon koncerta u chill out tonu nastavljaju DJ.MrZ & DJ.Casha.

Podjelite na:

0 komentara:

Brački web

- BracOnline.COM.HR - Otok-Brac.INFO - OtokBrac.COM - Moj-Otok.COM - Bracinfo.COM - Otok-Brac.HR - VisitBrac.COM - Zaklada-Brac.HR - Boljani.INFO - Postira.HR - Selca.HR - Bol.HR - Sutivan.HR - Pucisca.HR - Nerezisca.HR - Opcina-Postira.HR - OpcinaMilna.HR - VisitSutivan.COM - Touristboard-Selca.COM - Airport-Brac.HR - BestofBrac.COM - BolInfo.HR -

Pratite nas

Facebook otok Brač Online slikeTwitter otok Brač Online slikeGoogle Plus otok Brač Online slike
Instagram otok Brač Online slikePinterest otok Brač Online slikeRSS Feeds otok Brač Online slike

Google prevoditelj

Facebook stranica