Root » , » Djurologija - Supetar

Djurologija - Supetar

Objavio: BracOnline | 12. 07. 2015.

Đurologija - Supetar slike otok Brač Online
Urnebesni Branko Đurić Đuro u (anti)stand up show-u Đurologija dolazi u nedjelju 12. srpnja u 21:30h u Ljetno kino Supetar!

Prodajna mjesta : sustav Eventim, Putnička agencija Brač Travel, kiosk tiska Porat, TIC Supetar, a na dan predstave na ulazu u Ljetno kino Supetar - cijena ulaznica: 70,00 kn, na dan predstave 90,00 kn.

Novi autorski hit Branka Đurića - Đure, "Đurologija", trenutno je najgledanija predstava u cijelog regiji, a i šire. Naime, "Đurologiju" je u posljednjih šest mjeseci pogledalo preko 40 000 ljudi, uključujući zemlje regije, Australiju, Kanadu, SAD i Skandinaviju. U svim gradovima i mjestima u kojima je predstavljena, "Đurologija" je izazvala veliki interes javnosti te se za svaki nastup tražila ulaznica više.

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u kultnom projektu "Top lista nadrealista" i "Audicija", "Đurologija" donosi jednog novog, drugačijeg, a opet prepoznatljivog Đuru koji kroz 90 minuta trajanja showa izvlači ono najbolje iz svakog gledatelja te mami osmijehe na lica.

Ovaj svojevrsni (anti)stand up show, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka Đurinih razmišljanja koja na zabavan način predstavljaju sve ono što ga nasmijava, ali i nervira u današnjem životu. "Na svakoj predstavi svi se prepoznaju u situacijama o kojima govorim. Bilo da se dotaknem jutarnjeg tuširanja ili vožnje tramvajem... na sceni demistificiram i sebe samog pa ljudima iskreno govorim kakve osjećaje imam, o čemu razmišljam, što me dekoncentrira, itd." kaže Đuro.

0 komentara:

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -