Root » , » Krizma u Pražnicama

Krizma u Pražnicama

Objavio: BracOnline | 26. 04. 2015.

sv. krizma Pražnica slike otok Brač Online sv. krizma Pražnica slike otok Brač Online
Hvarski biskup mons. Slobodan Štambuk pohodio je 26. travnja župu sv. Antuna opata u Pražnicama u kojoj je slavio svečanu misu u zajedništvu s generalnim vikarom don Stankom Jerčićem i domaćim župnikom don Ivicom Matulićem. Mjesni biskup na početku je izrazio radost zbog brojnih mladih i djece u toj župi, zaželjevši da njihovo djetinjstvo i mladost budu obilježeni dobrim i plemenitim životom.

Za vrijeme misnoga slavlja biskup Štambuk podijelio je sakrament potvrde ovogodišnjim kandidatima kojih je bilo devetero, od kojih osmero iz Pražnica i jedan iz Škripa. Na kraju misnoga slavlja mladi su darivali biskupa Štambuka, zahvalivši mu što je pohodio njihovu župu. Odmah poslije mise mladi su se pred oltarom fotografirali s biskupom i bračkim svećenicima za uspomenu. Tko je pražničkoj župi ove godine pomazan krizmanim uljem pogledajte na našim fotografijama, kao i detalj sa slavlja mise krizme.

TEXT & PHOTO BY: Jadran Bašić

0 komentara:

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -