Home » , » Krizma u Pražnicama

Krizma u Pražnicama

Objavio: Brač Online | 26.4.15 |

sv. krizma Pražnica slike otok Brač Online sv. krizma Pražnica slike otok Brač Online
Hvarski biskup mons. Slobodan Štambuk pohodio je 26. travnja župu sv. Antuna opata u Pražnicama u kojoj je slavio svečanu misu u zajedništvu s generalnim vikarom don Stankom Jerčićem i domaćim župnikom don Ivicom Matulićem. Mjesni biskup na početku je izrazio radost zbog brojnih mladih i djece u toj župi, zaželjevši da njihovo djetinjstvo i mladost budu obilježeni dobrim i plemenitim životom.

Za vrijeme misnoga slavlja biskup Štambuk podijelio je sakrament potvrde ovogodišnjim kandidatima kojih je bilo devetero, od kojih osmero iz Pražnica i jedan iz Škripa. Na kraju misnoga slavlja mladi su darivali biskupa Štambuka, zahvalivši mu što je pohodio njihovu župu. Odmah poslije mise mladi su se pred oltarom fotografirali s biskupom i bračkim svećenicima za uspomenu. Tko je pražničkoj župi ove godine pomazan krizmanim uljem pogledajte na našim fotografijama, kao i detalj sa slavlja mise krizme.

TEXT & PHOTO BY: Jadran Bašić
Podjelite na:

0 komentara:

Brački web

- BracOnline.COM.HR - Otok-Brac.INFO - OtokBrac.COM - Moj-Otok.COM - Bracinfo.COM - Otok-Brac.HR - VisitBrac.COM - Zaklada-Brac.HR - Boljani.INFO - Postira.HR - Selca.HR - Bol.HR - Sutivan.HR - Pucisca.HR - Nerezisca.HR - Opcina-Postira.HR - OpcinaMilna.HR - VisitSutivan.COM - Touristboard-Selca.COM - Airport-Brac.HR - BestofBrac.COM - BolInfo.HR -

Pratite nas

Facebook otok Brač Online slikeTwitter otok Brač Online slikeGoogle Plus otok Brač Online slike
Instagram otok Brač Online slikePinterest otok Brač Online slikeRSS Feeds otok Brač Online slike

Google prevoditelj

Facebook stranica