Root » , » Veliki odaziv na predavanju o EU fondovima

Veliki odaziv na predavanju o EU fondovima

Objavio: BracOnline | 11. 02. 2015.

predavanje o EU fondovima Nerežišća slike otok Brač Online predavanje o EU fondovima Nerežišća slike otok Brač Online
Jučer je u Galeriji u Nerežišćima uspješno odrađena radionica na kojoj su prezentirane mogućnosti sufinanciranja ulaganja u poljoprivredni sektor sa strane EU fondova.

Radionicu su organizirali RERA – Agencija za regionalni razvoj Splitsko dalmatinske županije i Općina Nerežišća, u cilju edukacije zainteresiranih građana na koji način i za koje projekte mogu ostvariti sufinanciranje iz EU fondova. Sudeći po velikom odazivu građana sa cijelog otoka Brača, razvidno je kako postoji interes za razvojem poljoprivrede i OPG-ova, te se nadamo kako će se realizirati i neki konkretni projekti.

V.d. direktora RERE, g. Jozo Sarač ponudio je podršku svim zainteresiranima za ovu mjeru, te obećao punu podršku u pripremi i praćenju projekata.

Svi zainteresirani mogu se javiti u RERU, dogovoriti sastanak i započeti sa svojim aktivnostima: info@rera.hr

Izvor: Nerezisca.HR

PODJELITE NA:

0 komentara:

Brački web

- BracOnline.COM.HR - Otok-Brac.INFO - OtokBrac.COM - Moj-Otok.COM - Bracinfo.COM - Otok-Brac.HR - VisitBrac.COM - Zaklada-Brac.HR - Boljani.INFO - Postira.HR - Selca.HR - Bol.HR - Sutivan.HR - Pucisca.HR - Nerezisca.HR - Opcina-Postira.HR - OpcinaMilna.HR - VisitSutivan.COM - Touristboard-Selca.COM - Airport-Brac.HR - BestofBrac.COM - BolInfo.HR -

Pratite nas

Prevoditelj