Root » , » Veliki odaziv na predavanju o EU fondovima

Veliki odaziv na predavanju o EU fondovima

Objavio: BracOnline | 11. 02. 2015.

predavanje o EU fondovima Nerežišća slike otok Brač Online predavanje o EU fondovima Nerežišća slike otok Brač Online
Jučer je u Galeriji u Nerežišćima uspješno odrađena radionica na kojoj su prezentirane mogućnosti sufinanciranja ulaganja u poljoprivredni sektor sa strane EU fondova.

Radionicu su organizirali RERA – Agencija za regionalni razvoj Splitsko dalmatinske županije i Općina Nerežišća, u cilju edukacije zainteresiranih građana na koji način i za koje projekte mogu ostvariti sufinanciranje iz EU fondova. Sudeći po velikom odazivu građana sa cijelog otoka Brača, razvidno je kako postoji interes za razvojem poljoprivrede i OPG-ova, te se nadamo kako će se realizirati i neki konkretni projekti.

V.d. direktora RERE, g. Jozo Sarač ponudio je podršku svim zainteresiranima za ovu mjeru, te obećao punu podršku u pripremi i praćenju projekata.

Svi zainteresirani mogu se javiti u RERU, dogovoriti sastanak i započeti sa svojim aktivnostima: info@rera.hr

Izvor: Nerezisca.HR

0 komentara:

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -