Root » , » Radionica Biti volonter u Postirima

Radionica Biti volonter u Postirima

Objavio: BracOnline | 13. 11. 2014.

LVC BRAČ Radionica Biti volonter Postira slike otok Brač Online
Radionica je namijenjena svima koji bi željeli postati volonteri, pomagati drugima, upoznati se s pravima volontera, s načinima na koje volonterstvo pomaže u pronalasku zaposlenja, ali i povezati se s drugim istomišljenicima te zajedno raditi na unapređenju kvalitete života na otoku.

Radionicu provodi stručnjakinja iz Udruge Mi, koja već godinama uspješno vodi Volonterski centar u Splitu. Sama radionica održava se 14. studenog u prostorijama Pastoralnog centra u Postirima, od 12 do 14 sati.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem maila lvc.brac@gmail.com, a za prijavu je dovoljno naznačiti ime i prezime, mjesto iz kojeg dolazi, broj mobitela i ima li volonterskog iskustva.

0 komentara:

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -