Home » , , , , » Promotivni video općine Selca

Promotivni video općine Selca

Objavio: Brač Online | 18.11.14 |

Promotivni video općine Selca Sumartin Povlja Novo Selo slike otok Brač Online
U današnje vrijeme opće informatizacije i globalne dostupnosti logičan je izbor internetska probidžba koja osim kvalitetnih i sadržajnih web stranica uključuje i razne promotivne materijale poput video razglednica, fotografija i sl.

U tijeku je prezentacija prvog promotivnog videa koji uključuje panoramsko snimanje, snimanje kulturno - povijesnih obilježja kao i ostalih bitnih značajki za općinu u full HD formatu. Video pokušava dočarati ono u čemu smo najbolji i što trebamo prezentirati a to je besprijekorna čistoća mora, uređen okoliš, kulturno - povjesne i sakralne znamenitosti, autohtone dalmatinske kuće, luksuzne vile...

Uz navedene aktivnosti u pripremi su i tiskani katalozi (brošure), table dobrodošlice kao i projekt markiranja biciklističkih staza na području općine Selca čija je dužina preko 80 km. Obilježavanjem staza i izgradnjom osnovnih sadržaja poput vidikovaca, odmorišta i sl. izravno možemo utjecati na produžetak predsezone ali i postsezone i na taj način pripomoći našim iznajmljivačima i turističkim djelatnicima bolju ponudu i u konačnici dužu sezonu.

Sljedeću turističku sezonu dočekujemo i s novouređenim uredom TZ-a u Sumartinu te besplatnom mrežom širokopojasnog Interneta (Hot Spot Croatia) u Sumartinu i Povljima, koja je financirana sredstvima Općine Selca i Ministarstva Turizma RH.

Također dogovoreno je i nešto konkretnije čišćenje podmorja u kojem se trenutno nalazi velika količina, godinama nagomilanog otpada što u konačnici znači da se naša Općina okreće održivom razvoju turizma, te se planira puno više pažnje posvećivati ekologiji i brizi o okolišu koji nas okružuje i koji nas čini posebnima.

Krajem ove godine pokrenuti će se aktivnosti oko početka radova na arheološkom nalazištu Bunje što može jamčiti novi vid turizma ali i omogućiti (uz postojeće biciklističke staze) novi zanimljivi sadržaj za naše posjetitelje.

Video na YouTube:


Izvor: Selca.HR

0 komentara:

Oznake mjesta

Bobovisca (28) Bobovisca-na-moru (28) Bol (456) Dol (113) Donji-Humac (59) Dracevica (51) Gornji-Humac (64) Lozisca (75) Milna (192) Mirca (59) Murvica (27) Nerezisca (215) Novo-Selo (34) Obrsje (3) Podhume (3) Postira (443) Povlja (86) Praznica (47) Pucisca (191) Selca (177) Skrip (72) Splitska (80) Sumartin (98) Supetar (462) Sutivan (224)

Brački web

BracOnline.COM.HR - Otok-Brac.INFO - OtokBrac.COM - Moj-Otok.COM - Bracinfo.COM - Otok-Brac.HR - VisitBrac.COM - Zaklada-Brac.HR - Boljani.INFO - Postira.HR - Selca.HR - Bol.HR - Sutivan.HR - Pucisca.HR - Nerezisca.HR - Opcina-Postira.HR - OpcinaMilna.HR - VisitSutivan.COM - Touristboard-Selca.COM - Airport-Brac.HR - BolInfo.HR

Facebook stranica

Pratite nas

Facebook otok Brač Online slikeTwitter otok Brač Online slikeGoogle Plus otok Brač Online slikeInstagram otok Brač Online slikePinterest otok Brač Online slikeRSS Feeds otok Brač Online slike

Google prevoditelj

Popularno