Root » , , , , » Promotivni video općine Selca

Promotivni video općine Selca

Objavio: BracOnline | 18. 11. 2014.

Promotivni video općine Selca Sumartin Povlja Novo Selo slike otok Brač Online
U današnje vrijeme opće informatizacije i globalne dostupnosti logičan je izbor internetska probidžba koja osim kvalitetnih i sadržajnih web stranica uključuje i razne promotivne materijale poput video razglednica, fotografija i sl.

U tijeku je prezentacija prvog promotivnog videa koji uključuje panoramsko snimanje, snimanje kulturno - povijesnih obilježja kao i ostalih bitnih značajki za općinu u full HD formatu. Video pokušava dočarati ono u čemu smo najbolji i što trebamo prezentirati a to je besprijekorna čistoća mora, uređen okoliš, kulturno - povjesne i sakralne znamenitosti, autohtone dalmatinske kuće, luksuzne vile...

Uz navedene aktivnosti u pripremi su i tiskani katalozi (brošure), table dobrodošlice kao i projekt markiranja biciklističkih staza na području općine Selca čija je dužina preko 80 km. Obilježavanjem staza i izgradnjom osnovnih sadržaja poput vidikovaca, odmorišta i sl. izravno možemo utjecati na produžetak predsezone ali i postsezone i na taj način pripomoći našim iznajmljivačima i turističkim djelatnicima bolju ponudu i u konačnici dužu sezonu.

Sljedeću turističku sezonu dočekujemo i s novouređenim uredom TZ-a u Sumartinu te besplatnom mrežom širokopojasnog Interneta (Hot Spot Croatia) u Sumartinu i Povljima, koja je financirana sredstvima Općine Selca i Ministarstva Turizma RH.

Također dogovoreno je i nešto konkretnije čišćenje podmorja u kojem se trenutno nalazi velika količina, godinama nagomilanog otpada što u konačnici znači da se naša Općina okreće održivom razvoju turizma, te se planira puno više pažnje posvećivati ekologiji i brizi o okolišu koji nas okružuje i koji nas čini posebnima.

Krajem ove godine pokrenuti će se aktivnosti oko početka radova na arheološkom nalazištu Bunje što može jamčiti novi vid turizma ali i omogućiti (uz postojeće biciklističke staze) novi zanimljivi sadržaj za naše posjetitelje.

Video na YouTube:


Izvor: Selca.HR

0 komentara:

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -