Root » , , » Anders Miolin, koncert WORLD DREAMS - DREAM WORLDS, Bol

Anders Miolin, koncert WORLD DREAMS - DREAM WORLDS, Bol

Objavio: BracOnline | 27. 08. 2014.

Anders Miolin, koncert WORLD DREAMS - DREAM WORLDS, Bol slike otok Brač Online
27.08. srijeda
21:30h Dominikanski samostan / Ciklus klasičnih koncerata
Anders Miolin, 13-string guitar "Chiavi-Miolin";
WORLD DREAMS - DREAM WORLDS

Elegantno umijeće Andersa Miolina odlikuje se jedinstvenim zvukom, jedinstvenim repertoarom i jedinstvenim instrumentom. Anders Miolin sa svojim uzbudljivim i inovativnim repertoarom vodi nas na uzbudljivo putovanje u vremenu i prostoru otkrivajući nam nove svjetove glazbene umjetnosti.

Svojim koncertima diljem svijeta, masterclass tečajevima i nekoliko nosača zvuka za poznatu produkcijsku kuću BIS, Anders Miolin je osvojio međunarodna priznanja kao izuzetan umjetnik najvišeg reda. Anders Miolin je profesor gitare na Umjetničkom sveučilištu u Zürichu.

Repertoar A. Miolina obuhvaća cijeli izvorni opus za gitaru, u rasponu od renesanse do suvremene glazbe. Duboko je specijaliziran za transskibiranje klavirskih, orkestarskih i drugih instrumentalnih djela za gitaru. Nekoliko nosača zvuka su proizvod tog rada - s djelima Ravela, Debussyja, Satiea, Granadosa i mnogih drugih.

Anders Miolin je sklon razvijanju novih glazbenih projekata u suradnji sa skladateljima, pjevačima, glumcima, upuštanju u komornu glazbu s tradicionalnim postavkama, kao i neobičnim instrumentalnim kombinacijama.

Izvodi sve klasične koncerte za gitaru. Prvi je izvođač koncerata pisanih po svom jedinstvenom instrumentu, na 13 - žičanoj gitari" Chiavi - Miolin".

Osim toga, A. Miolin je skladatelj, koji istražuje glazbene i povijesne utjecaje kultura diljem svijeta. Njegovi koncerti su uzbudljivi, jedinstveni, glazbena putovanja u vremenu i prostoru koji uvijek iznova fasciniraju njegovu međunarodnu publiku.

U svojim koncertima (pogotovo u kombinaciji s majstorskim tečajevima), Uspostavlja blisku komunikaciju s publikom, što je i dio njegove strasti kao aktivnog pedagoga i izvođača.

0 komentara:

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -