Root » , » Mozaik radionica, 7.8.-14.8. 2014, Auditorij u kamenom krugu, Milna

Mozaik radionica, 7.8.-14.8. 2014, Auditorij u kamenom krugu, Milna

Objavio: BracOnline | 23. 07. 2014.

Mozaik radionica, Auditorij u kamenom krugu, Milna slike otok Brač Online
Pridružite nam se u stvaranju skulpture zmaja koji će se nalaziti na ulazu u auditorij.

Od ferocementa i žice ćemo napraviti konstrukciju zmaja a mozaičar i umjetnik Robert Lisac će nas naučiti kako dizajnirati i napraviti mozaik koji će činiti zmajevu kožu. Na projektu ćemo raditi u jutarnjim i večernjim satima. Negdje između ćemo uhvatiti i vrijeme za kupanje. Besplatno kampiranje na Gea Viva lokaciji.

Robert ­Lisac je stručnjak za izradu mozaik-portreta koji nastaju tijekom noći, kada njegova djeca spavaju.

Kada ne izrađuje portrete od mozaik-kockica prepušta se intuitivnom i spontanom izražavanju u mozaik tehnici, te se tako ne ograničuje samo na lica. Zapravo, nakon što je završio fakultet za šport u Ljubljani trebao je podučavati sport, no ispalo je sasvim drugačije.Bio je učitelj borilačkih vještina, radio je u turizmu i u marketingu, objavio je nekoliko knjiga (na temu taoizma, borilačkih vještina i mozaika) dok nije pokrenuo svoju vlastitu tvrtku, kako bi se u potpunosti posvetio mozaik-portretima.

Također je i „Minimalist“, fanatik pokreta kojeg zanima zdravlje, duhovnost i održivi razvoj zaposlenika.

Prijava obavezna: info@geaviva.net
Sabine Engelhardt: +385 99 7493711

Mozaik radionica, Auditorij u kamenom krugu, Milna slike otok Brač Online

0 komentara:

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -