Root » , » Graffiti na Gradele 2014., Bol

Graffiti na Gradele 2014., Bol

Objavio: BracOnline | 30. 07. 2014.

Graffiti na Gradele 2014., Bol slike otok Brač Online
Već treću godinu zaredom spremamo vam nešto zgodno u Bolu na Braču, ovoga puta 30.07. i 31.07. 2014. Riječ je o festivalu urbane kulture i mladih koji je baziran na aktivnostima vezanima uz graffiti kulturu, bilo da je riječ o iscrtavanju zida na Fabriki ili pak graffiti radionici za djecu, a uz to uvijek se potrudimo prirediti vam i kvalitetan popratni glazbeni program.

Naime, ove godine će se uz 25 metarski zid na Fabriki iscrtavati i dodatan zid pored porušenog i napuštenog hotela Bijela kuća, na čijoj će se terasi ujedno 30.07. održati i koncert, a sve kako bi se, među ostalim, ukazalo na potencijal napuštene infrastrukture koja se nalazi gotovo u samom centru Bola. Riječ je o ogromnom i predivnom kompleksu, koji je prepun turističkog potencijala, ali i potencijala za izvođenje kulturnih aktivnosti, rada s mladima i sl. - pa oživimo ga bar na jedan dan, kao i istočnu stranu mjesta :)

Ostatak aktivnosti već tradicionalno će biti izveden u Domu kulture i na Fabriki uz dobru glazbu, koktele i gradele, a plan i raspored festivala je sljedeći:

30.07. / Srijeda
Graffiti workshop for kids @ Dom kulture (10.00)
Graffiti jam @ Fabrika & Bijela kuća
Hip-Hop Concert & Party @ Bijela kuća complex (22.00)

MC's:
Krešo i Žuvi (rap dobrog đira / Split)
Kandžija i Toxara (rap / Slavonija brate)
High5 (lažni rap/trap / Zagreb)

DJ's:
VRH (trap, juke, d'n'b / Split)
Vuk Oreb (gangsta goth, electro erotica, trap/Split)
...

31.07.2014. / Četvrtak
Graffiti jam @ Fabrika & Bijela kuća (whole day)

Writers:
Chez, Anxio, Zipo, Holick, Sarme, Zuias, Azram, Best, Cetu, Smog, Oreb / Rad Recorder, Arot, Sonet, Nia, Late, Rinock...
Graffiti party, cocktails & grill @ Fabrika

DJ's:
Tru Skool kolektiv (rap, trap, d'n'b / Sarajevo)
DJ Pedo (rap, trap, pure swag / Split)
DJ Slija (funk, electro / Bol)

Graffiti na Gradele ekipa i dalje se drži volonterskog, DIY i underground đira i organizacije, stoga vas pozivamo na opušten, veseo, zabavan i besplatan festival te druženje sa mladima iz cijele Regije. Uz sam program pripremili smo vam i brojna druga iznenađenja i poslastice o kojima ćemo više do samog festivala.

Ostatak informacija možete upratiti na sljedećim linkovima:
https://www.facebook.com/GraffitiNaGradele
https://twitter.com/gng_bol
http://instagram.com/graffitinagradele

0 komentara:

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -