Home » , , » Izložba kiparskoga para

Izložba kiparskoga para

Objavio: Brač Online | 14.8.13 |

izložba Sandra Nejašmić-Pirnat i Janez Pirnat-Nejašmić Postira otok Brač online slike
U Galeriji sv. Ante u Postirima na Braču otvorena je 14. kolovoza izložba radova kiparskoga para Sandre Nejašmić-Pirnat i Janeza Pirnat-Nejašmić, nastalih u prostoru kiparskoga ateljea "Moj mir". U postirskoj galeriji koju su pohodili brojni ljubitelji kulture, autori su izložili kompozicije i slike radova, uglavnom golubica, izrađenih u bračkomu kamenu. Program otvaranja izložbe glazbenim nastupom uveličali su hrvatska sopranistica Nikolina Pinko i bariton Marin Čargo.
Govoreći o umjetnicima koji, kako je istaknuo dr. Branko Matulić, dekan Umjetničke akademije u Splitu, umjetnost shvaćaju prvenstveno kao dio vlastitoga, ali i općega kulturnoga samoodređenja, primijetio je da se to očituje kroz njihovo kreiranje crteža, grafika, slika, skulptura, ali i kroz organiziranje izložba i susreta s umjetnicima. Izložba kiparskoga para u galerijskomu prostoru ujedno je posljednja izložba u sklopu programa ovogodišnjega Postirskoga lita.

TEXT BY: Jadran Bašić

0 komentara:

Brački web

BracOnline.COM.HR - Otok-Brac.INFO - OtokBrac.COM - Moj-Otok.COM - Bracinfo.COM - Otok-Brac.HR - VisitBrac.COM - Zaklada-Brac.HR - Boljani.INFO - Postira.HR - Selca.HR - Bol.HR - Sutivan.HR - Pucisca.HR - Nerezisca.HR - Opcina-Postira.HR - OpcinaMilna.HR - VisitSutivan.COM - Touristboard-Selca.COM - Airport-Brac.HR - BolInfo.HR

Pratite nas

Facebook otok Brač Online slikeTwitter otok Brač Online slikeGoogle Plus otok Brač Online slike
Instagram otok Brač Online slikePinterest otok Brač Online slikeRSS Feeds otok Brač Online slike

Google prevoditelj

Facebook stranica