Root » , , » Izaslanstvo Torcide, posjetilo je obitelj Rakela u Ložišćima

Izaslanstvo Torcide, posjetilo je obitelj Rakela u Ložišćima

Objavio: BracOnline | 01. 04. 2010.

Izaslanstvo Torcide, kluba navijača splitskog Hajduka, posjetilo je peteročlanu obitelj Rakela u Ložišćima na Braču koja je u velikom požaru ostala bez krova nad glavom, ali je pravim čudom ostao neoštećen šal Torcide.
Požar kuća Rakela Ložišća slike otok Brač Online
Vlasnik šala je 16-godišnji Mate Rakela, učenik prvog razreda Srednje tehničke škole u Splitu. Tom prigodom su predsjednik i tajnik Torcide Žan Ojdanić i Stipe Lekić uručili Anti Rakeli, ocu obitelji, novčanu pomoć u iznosu od 25.000 kuna, dok su njegovu sinu Mati darovali računalo koje mu je izgorjelo u požaru. Darovali su im i paket namirnica.

- Dok sam živ, čuvat ću šal kao uspomenu. Ne znam ni sam kako je preživio. Međutim, to je dokaz da Hajduk i Torcida žive vječno – kazao je Mate Rakela i otkrio još jednu tajnu:
- U šalu je bilo zamotano mojih 4.000 kuna koje sam zaradio radeći ljeti. Novčanice su ostale netaknute.

Tajnik Torcide Stipe Lekić kazao je da je donacija prikupljena zahvaljujući svesrdnoj pomoći Hajduka, a obitelji Rakela obećali su, nakon što su obišli zgarište, i drugu pomoć kad počne obnova njihove kuće.

Tako su se torcidaši još jednom iskazali na planu humanosti i plemenitosti.

Konkretnu pomoć obećali su i pripadnici Torcide Brač.

Svi koji žele pomoći obitelji Rakela novćano mogu svoj prilog uplatiti na račun:
PBZ 2340009-3103221117

0 komentara:

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -