Root » , , » Supetar: Predstava Sve je to život

Supetar: Predstava Sve je to život

Objavio: BracOnline | 26. 02. 2006.

Predstava Sve je to život Supetar otok Brač slike
Niti jedan događaj u poslijednje vrijeme nije okupio toliko Supetrana na jednom mjestu kao što se dogodilo zadnje karnevalske nedjelje. Premda nije riječ o nekom političkom skupu ili o nekoj aktualnoj športskoj manifestaciji, jedinim događajima koja su, do sada, u izvansezonskoj turističkoj ponudi, mogla privući toliku pozornost ovdašnjeg puka. Ovdje je riječ o grupici entuzijasta, zaljubljenika u teatar, koja je svome mjestu, podarila 18 minutnu amatersku kazališnu predstavu.

Premda je premijera zakazana za 18:00h interes je bio toliki da pola sata prije predstave u dvorani nije bilo slobodnog mjesta, mnogi su sa strane stajali na nogama tako da je s kapacitetom dvorane od 460 sjedalica premijeru došlo vidjeti oko 500 ljudi, a kako ih je pred ulazom u dvoranu ostalo još 100-tinjak odmah je odigrana repriza predstave.

Inače, predstava na fantastičan tekst Tonijele Marinelić, kroz malomišćanske ćakule na pazaru i u kafiću "Kod Roka" priča o malom turističkom mjestu koje se priprema za ljetni karneval.

0 komentara:

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -