Root » , » Hajduk na pripremama u Supetru

Hajduk na pripremama u Supetru

Objavio: BracOnline | 17. 01. 2006.

Hajduk trening Supetar otok Brač slike
Hajduk je u Supetru bio na pripremama u razdoblju 17.01. - 22.012006. U petak se odigrala trening utakmica prvotimaca "bijelih" po teškim uvjetima supetarskog Velog placa. Okupilo se oko 200 gledatelja, a supetarski župnik don Andro Ursić blagoslovio je početak, te podijelio knjige, monografije supetarske župe, a onda je donačelnik Supetra, Mirko Jakšić u ruhu nogometnog suca označio početak utakmice.

I tako, 6 dana priprema Hajduka na Braču je prošlo, opisuju se u taboru "bijelih" vedrim tonovima, a Supetarskom Jadranu je ostao njegov "nekadašnji" travnjak u derutnom, ćelavom izdanju - blato do koljena!

Nalet orkanske bure na svojoj su koži osjetili i nogometaši Hajduka, doduše nije se dogodilo ništa značajno, ali su na Braču ostali neplanirano - 2 sata duže. Naime, Hajduk je sa svojih šestodnevnih priprema u Supetru smjerao kući u Split u nedjelju u 18:00h. No, posada trajekta Valun koji je po redu plovidbe trebao obaviti tu liniju, nije se zbog bure usudila isploviti iz - splitske luke. Hajdukovci su čekali u Supetru trajekt Marjan koji je došao, i uspješno se vratio u Split.

0 komentara:

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -